Ontwikkelingshulp

Misschien vraag je je verbaast af waarom ik ‘ontwikkelingshulp’ als bedrijfsactiviteit heb. Wat heeft dat nou met tekstschrijven te maken? Ik zal het je uitleggen.

Sinds 2007 ben ik betrokken bij het werk van de stichting Uganda Child Care Foundation (www.uccf.nl) en ben ik samen met mijn vrouw en onze kinderen de sponsor van Cordine, een jonge en talentvolle Oegandese puber. Cordine heeft de droom om ambassadeur te worden van Oeganda ( in Nederland) en bereidt zich momenteel voor op haar studie aan de universiteit in Kampala.

Oeganda is een land vol mogelijkheden en problemen.En door alle contacten met Oegandezen en en bezoek aan Oeganda in 2013 (waarbij ik Cordine en haar familie ook heb ontmoet) zet ik mij in om vanuit Nederland te helpen waar ik kan. Op mijn persoonlijke website is hierover meer te lezen. Ik gebruik een deel van mijn tijd om me vrijwillig en belangeloos in te zetten voor Cordine en haar leeftijdsgenoten. En als je wilt weten op welke manier jij, met jouw onderneming, organisatie of bedrijf, hieraan kan bijdragen dan moet je me vooral snel uitnodigen voor een gesprek.