Tarieven

Mijn tarief is heel simpel. Want ik hou de dingen graag helder en to-the -point. Mijn basisuurtarief is € 75 exclusief BTW.

Uiteraard is hier altijd over te praten, zeker als je een opdracht voor me hebt waarin veel tijd gaat zitten. Maar lees dan vóórdat we met elkaar in gesprek gaan dit stukje even goed door. En overweeg dan bij jezelf wat voor jou het zwaarste weegt.

Geld verdienen.
De droom van ieder opgroeiend kind en menig volwassene. Véél geld verdienen, dat is zelfs het levensdoel van sommige mensen die ik ken. Zelf wil ik vanuit Schrijven en Doen in elk geval mijn gezin met opgroeiende pubers en jong volwassenen kunnen onderhouden. Er wordt in ons gezin gestudeerd, gegeten, gewoond en geleefd en daar hangt een kostenplaatje aan. Voeg daarbij de belasting die betaald moet worden en de gebruikelijke andere (zakelijke) kosten en je begrijpt dat ik mijn werk niet voor niets kan doen. Maar er zit een grens aan. Genoeg is genoeg. Ik ben van mening dat ‘geld’ nooit de leiding in mijn leven moet krijgen.

Ik werk graag voor iemand anders
Waarschijnlijk ben ik niet de goedkoopste. Maar ik ben ook zeker niet de duurste. Ik ben wel eerlijk en transparant. En ik gebruik Schrijven en Doen niet uitsluitend voor mijzelf, maar hoop door mijn bedrijfswerkzaamheden Cordine, een jonge, talentvolle Oegandese vrouw de mogelijkheid te geven haar talenten en competenties in te zetten in een noodlijdend land dat dringend behoefte heeft aan nieuwe en goed opgeleide volwassenen.
Cordine is onze sponsordochter en -zus. Sinds 2007 ondersteunen we haar als gezin financieel via de stichting UCCF. Inmiddels is Cordine zover dat ze de middelbare school heeft afgerond en studeert ze rechten aan de universiteit van Kampala. Want Cordine heeft een uitgesproken droom; ambassadrice worden van Oeganda, bij voorkeur in Nederland. Maar haar studie aan de universiteit  is vanuit de bestaande kindsponsor constructie niet op te brengen. Door met Schrijven en Doen samen te werken draag ook jij een klein beetje bij aan het realiseren van de droom van Cordine.
Kijk naar het filmpje van Cordine waarin ze haar toekomstdroom vertelt.